مسیر پیادهروی یا زبالهدانی/ چه کسانی متولی پیادهراه سلامت خرامه هستند؟
در کنار سیل خبرهای بد و ناامیدکنندهای که در ماههای اخیر دائما به گوشمان میرسید یک اتفاق بسیار خوب، هر روز در حال رخ دادن است، اتفاقی که شاید در این ابتدای راه، ارزشمند جلوه نکند اما سالهای آینده نوید ایجاد یک سبک زندگی ورزشی را برای مردم خواهد داشت. مدتهاست که عدهای از مردم، روزانه مسیر پمپ CNG تا کوه تیر را از یک […]
در کنار سیل خبرهای بد و ناامیدکنندهای که در ماههای اخیر دائما به گوشمان میرسید یک اتفاق بسیار خوب، هر روز در حال رخ دادن است، اتفاقی که شاید در این ابتدای راه، ارزشمند جلوه نکند اما سالهای آینده نوید ایجاد یک سبک زندگی ورزشی را برای مردم خواهد داشت.
مدتهاست که عدهای از مردم، روزانه مسیر پمپ CNG تا کوه تیر را از یک مسیر خاکی به نام پیادهراه سلامت خرامه طی میکنند، این اتفاق چند ماهیست که بانوان را هم همراه کرده و به یک سرگرمی حداقلی برای خانوادهها تبدیل شده است.
اگر به گوشه و کنار شهرمان دقت کنیم قطعا بسیاری از ما بالاتفاق این عقیده را داریم که خانوادهها سرگرمی خاصی ندارند، کدام پاساژ و بازار، کدام سینما و تئاتر، کدام شهربازی و پارک، کدام کافه و رستوران، خانوادهها را مشغول کرده است؟
حالا که یک اتفاق فرهنگی ورزشی در حال شکل گرفتن است متاسفانه شاهد هستیم نه تنها تصمیمی جهت زیباسازی پیادهراه، اختصاص روشنایی یا ایجاد مسیر دوچرخه سواری گرفته نمیشود بلکه این مسیر به زبالهدان شهر تبدیل شده است.
شهردار عزیز و اعضای محترم شورای اسلامی شهر خرامه:
آنچه که به یادگار می ماند و ماندگار خواهد شد آن عملیست که به واسطهاش بسیاری از مردم از برکاتش بهرهمند شوند، چندماه بیشتر به پایان دوره پنجم شورای شهر باقی نمانده، آنچه که از دستتان میآید را بدون درخواست و کاغذ و طومار انجام دهید قطعا رضایت خداوند و بندگانش را به دنبال خواهد داشت.
ارسال نظر شما
انتشار یافته : 0 در انتظار بررسی : 338