دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵  , Mon 05 Dec 2016

نظرسنجی

آرشیو
 

share
- +

کد مطلب : 4711

سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی

تاریخ انتشار۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۷:۵۶:۵۱

این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
امتیاز خبر: 18 از 100 تعداد رای دهندگان 4976
وب‌سایت آشپزباشی: این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.
 
 مواد لازم:
 
  • پیاز قرمز ۱عدد
  • شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۴ حبه
  • سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • سس خردل ۱ قاشق چای خوری
  • عسل ۱ قاشق چای خوری
  • سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • شاهی ۱۰۰ گرم
  • کاهو ۱ عدد
  • سیب ۱ عدد
  • کرفس ۳ شاخه
  • تربچه ۸ عدد
  • کالباس ۸ ورقه
  • پنیر چدار ۱۰۰ گرم
  • پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم
 
 سالاد پلومن
 
طرز تهیه

1. ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.

2. برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.

3. برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.

4. تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:

1.  پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.

2.  برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.

3.  وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.

4.  کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.

5.  کالباس را خرد کنید.


6.  پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید. 





نظر بینندگان

نام

ایمیل شما
نظــر